Οι πρώτοι 200 πρόσφυγες στο hot spot στο Δερβένι (στο ύψος των επιπλάδικων). Αλλά δυο hot spot στα όρια του δήμου Ωραιοκάστρου;


Σύμφωνα με πληροφορίες του avatonpress.gr , οι πρώτοι 200 πρόσφυγες  εγκαταστάθηκαν στο νέο hot spot που δημιουργήθηκε σε χρόνο ρεκόρ στα όρια του δήμου Ωραιοκάστρου στην περιοχή των επιπλάδικων (http://www.avatonpress.gr/2016/05/hot-spot_72.html). Το νέο αυτό hot spot είναι προγραμματισμένο να φιλοξενήσει 1000 και πλέον πρόσφυγες.

Επίσης άλλα δυο hot spot ετοιμάζονται (;) στα όρια πάλι του δήμου Ωραιοκάστρου! Το ένα απο τα δύο μάλιστα λέγεται ότι είναι ξενοδοχείο (;).


Είναι ολφάνερο πλέον ότι η μετεγκατάσταση των προσφύγων γίνεται μόνο ΔΥΤΙΚΑ και μάλιστα αυτή θα πρέπει να είναι πολιτική απόφαση. Δεν εξηγείται το γεγονός ότι μόνο ΔΥΤΙΚΑ επιλέγονται χώροι ή ενοικιάζονται και στα ανατολικά δεν υπάρχειούτε ένα hot spot.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!