Δύο νέοι δημοτικοί σύμβουλοι αναλαμβάνουν καθήκοντα στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Νεάπολης-Συκεών εκπροσωπώντας την παράταξη «Πόλη Αλλιώς»
♦ Η Ζωή Λαθήρα και ο Αργύριος Ζιάμπας είναι οι δύο νέοι δημοτικοί σύμβουλοι που θα εκπροσωπούν πλέον την δημοτική παράταξη «Πόλη Αλλιώς» μαζί με την Μαρία Κυπραίου
Δύο νέοι δημοτικοί σύμβουλοι αναλαμβάνουν καθήκοντα στο δημοτικό συμβούλιο Νεάπολης-Συκεών αντικαθιστώντας ισάριθμους συναδέλφους τους οι οποίοι παραιτήθηκαν. Πρόκειται για τη Ζωή Λαθήρα και τον Αργύριο Ζιάμπα, πρώτους επιλαχόντες της «Πόλης Αλλιώς» στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, οι οποίοι ορκίστηκαν στο πλαίσιο της προσήλωσης της παράταξής τους στην ιδρυτική αρχή της εναλλαγής των εκπροσώπων της στο δημοτικό συμβούλιο.
Η ορκωμοσία των δύο νέων μελών του δ.σ πραγματοποιήθηκε από τον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών Σίμο Δανιηλίδη, παρούσης της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνας Τσουκαλά, της δημοτικής συμβούλου της παράταξης Μαρίας Κυπραίου, των πρώην δημοτικών συμβούλων Γιάννη Λαθήρα και Γεωργίας Λιβάκα, όπως και άλλων μελών και φίλων της «Πόλης Αλλιώς».
Ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης συνεχάρη τους δύο νέους, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους, και είπε ότι θα είναι στη διάθεσή τους για οτιδήποτε χρειαστούν. «Είναι ευχάριστο να έχουμε νέους συναδέλφους στο δημοτικό συμβούλιο, εύχομαι όλο και νεότεροι άνθρωποι να έχουν τη διάθεση αφοσίωσης και τον χρόνο που απαιτεί η ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση».
Κάθε επιτυχία στο έργο τους με την βεβαιότητα ότι θα εκπροσωπήσουν επάξια τη δημοτική παράταξη «Πόλη Αλλιώς» στο δημοτικό συμβούλιο ευχήθηκαν στη Ζωή Λαθήρα και τον Αργύριο Ζιάμπα τόσο η Μαρία Κυπραίου όσο και ο Γιάννης Λαθήρας και η Γεωργία Λιβάκα.