Μετά τον Γιώργο και ο Ηλίας απο το Μελισσοχώρι στην 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ. Μπράβο Ηλία!!!

Μετά τον Γιώργο Βαγιανόπουλο (από το Δήμο Παύλου Μελά) που έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στη δισκοβολία ανδρών κατηγορίας 36 και που μπορείτε να δείτε την σημερινή μας ανάρτηση εδώ,  έρχεται ένα άλλο παληκάρι να στεφθεί πανελληνιονίκης. Πρόκειται για τον Ηλία Μήτο. Διαβάστε το δελτίο τύπου που έστειλα η παράταξη του κ Αστέριου Γαβότση  "Πολιτεία με Όραμα" της οποίας έγινε πρόσφατα μέλος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12.6.2013

Πανελλήνιος πρωταθλητής ο Ηλίας Μήτος

Με γεμάτες αποσκευές επέστρεψε στη γενέτειρά του, το Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης ο Ηλίας Μήτος, μέλος της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών «Πολιτεία με Όραμα». Ο νεαρός αθλητής ΑμεΑ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ

2013 και κατάφερε να γυρίσει πρωταθλητής! Ο Ηλίας Μήτος κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στη δισκοβολία ανδρών κατηγορίας 11 με βολή στα 26.70 μέτρα και χάλκινο στη σφαιροβολία ανδρών κατηγορίας 11 με βολή στα 9.65 μέτρα.
Ο νεαρός είναι αθλητής του συλλόγου «Λάζαρος Στεφανίδης- Ο Μακεδόνας», ενός από τα καλύτερα σωματεία της Ελλάδος, καθώς μόνο φέτος έχει περισσότερες από 40 διακρίσεις και συμμετέχει για 8η συνεχή χρονιά σε αγώνες.

Στις φωτογραφίες ο Ηλίας Μήτος την ώρα της απονομής του μεταλλείου του από τον πρόεδρο της Ε.Α.ΟΜ ΑΜΕΑ κ. Γεώργιο Φουντουλάκη και με τους συναθλητές του.

Αστέριος Γαβότσης
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών 

«ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!