Το Διαβαλκανικό Κέντρο Περιβάλλοντος θα επισκεφθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013 ο ΥΜΑΘ κ Θ. Καράογλου


                                                                    
    Θεσσαλονίκη, 20-06-2013
ΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 Ο ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
Ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, ως επικεφαλής εταίρος του προγράμματος με τίτλο: «Ανάπτυξη και Εφαρμογή Εργαλείων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης του Θερμαϊκού Κόλπου με Πιλοτική Εφαρμογή στη Δυτική Παράκτια Ζώνη» και υπεύθυνος για το συντονισμό και διαχείρισή του, θα επισκεφθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013 και ώρα 12.00 το Διαβαλκανικό Κέντρο Περιβάλλοντος, που εδρεύει στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Σκοπός της επίσκεψης του Υπουργού είναι να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα του παραπάνω έργου, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ),  να διερευνήσει τις δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας του ΥΜΑΘ με το Διαβαλκανικό Κέντρο Περιβάλλοντος και τη χάραξη κοινών πολιτικών σε θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και αειφόρου ανάπτυξης, στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!