Επιστολή - διαμαρτυρία των γονέων του 3ου δημοτικού Ευκαρπίας με την οποία ζητούν άμεση επίλυση του προβλήματος σχολικής στέγης!!!


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ                                           

3Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ                                                 

 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 10/06/2013
                                                                                                                          
                                                                                                                      ΠΡΟΣ:
Κο ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΔΙΑΜΑΝΤΗ
Κο ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Κο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Κο ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ

Πριν πέντε χρόνια στην περιοχή των Ανθοκήπων- Ευκαρπίας κτίσθηκε το 6θέσιο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας.
Έκτοτε κάθε χρόνο αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα. Στο εσωτερικό του σχολείου μας υπήρχαν εργαστήρια- όπως επιτάσσει ο νόμος για όλα τα σχολεία, που πλέον δεν υπάρχουν. Έχουν δώσει τη θέση τους σε άλλες 5 αίθουσες διδασκαλίας.
Επιπλέον , έχουμε χάσει ήδη τη μισή αυλή, διότι έχουν ήδη τοποθετηθεί δύο αίθουσες  βαρέως τύπου και δυο αίθουσες  kibo. Με τις κατασκευές αυτές έχει χαθεί ο μισός χώρος του γηπέδου μπάσκετ και δυστυχώς με τη νέα κατασκευή που μας ζητάνε να ανεχθούμε θα χάσουμε και το υπόλοιπο τμήμα του γηπέδου με αποτέλεσμα τα παιδιά μας να είναι εγκλωβισμένα σε μια μικροσκοπική αυλή.
Το χειρότερο όμως είναι ότι οι τουαλέτες είχαν κατασκευαστεί για 150 μαθητές , ήδη φιλοξενούν 300 και άγνωστο πόσους από την αρχή της επόμενης σχολικής χρονιάς. Επίσης, όλο το σχολικό συγκρότημα καθαρίζεται από μια συμβασιούχα καθαρίστρια, όπως ο νόμος ορίζει για ένα εξαθέσιο σχολείο, όχι όμως για ένα δεκατετραθέσιο σχολείο.
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Κου Δημήτρη Δεληγιάννη, πρώην Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού, νυν Υπευθύνου Σχολικής στέγης δεν έχει βρεθεί καμία λύση αφού η ανέγερση του 4ου Δημοτικού Σχολείου η οποία θα γινόταν εδώ και τρία χρόνια δεν προβλέπεται να γίνει παρά μετά από δύο χρόνια.
Η κίνησή μας αυτή ΔΕΝ είναι πολιτική. Έστω κι αν κάποιοι από εσάς θα την εκμεταλευτούν πολιτικά.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ
ΖΗΤΑΜΕ
Άμεση επίλυση του προβλήματος σχολικής στέγης που αντιμετωπίζουμε με την άμεση επίσκεψη στο σχολέιο μας του Δημάρχου και των υπεύθυνων του Δήμου, σε συννενόηση με τους γονείς και τους δασκάλους του σχολείου μας.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ….
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ :
ΝΙΚΟΥΔΗ ΓΙΩΤΑ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΤΣΟΠΕΛΑΣ ΦΩΤΗΣ
ΖΙΛΦΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!