4ο Φεστιβάλ “Ζωντανεύοντας του Καρατάσιου”: 3η ημέρα των εκδηλώσεων με δραστηριότητες για παιδιά και δηλώσεις εκπροσώπων φορέων [video]

Σήμερα Κυριακή  3η ημέρα των εκδηλώσεων στο πάρκο Καρατάσιου το πρόγρμμα το πρωί περιελάμβανε δραστηριότητες απο το 7ο σύστημα αεροπροσκόπων Μετεώρων - Πολίχνης και απο το 3ο σύστημα ναυτοπροσκόπων Παύλου Μελά. Δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά και μόνο. Να σημειωθεί ότι το 7ο σύστημα αεροπροσκόπων έχει ιδρύσει ένα σύλλογο με την επωνυμία "Φίλοι του δάσους" και τόσο το 7ο σύστημα όσο και ο σύλλογος εδρεύουν στο Άλσος Μετεώρων.
Εκτός απο τους προσκόπους δραστηριότητες ανέπτυξε  και το ΚΠΕ Ελευθερίου - Κορδελιού και Βερτίσκου. Δείτε στα παρακάτω βίντεο δραστηριότητες και δηλώσεις εκπροσώπου του ΚΠΕ Ελευθερίου - Κορδελιού και Βερτίσκου κ Παπαδημητρίου Ευθύμη αλλά και του  κ Στράτου Φουρλάκη αρχηγού του 7ου συστήματος αεροπροσκόπων.
Το Φεστιβάλ ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ με ρεμπέτικη βραδιά.


 Δείτε τα βίντεο με τις δραστηριότητες και τι δηλώσεις ....
 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!