ΔΙΚΤΥΟ 50 συλλόγων και φορέων κατά της κατασκευής και χωροθέτησης του ΣΜΑ Ευκαρπίας

ΔΙΚΤΥΟ 50 ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΜΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
 
Δελτίο Τύπου     17-06-2013     
 
Το ΔΙΚΤΥΟ 50, σέβεται και στηρίζει ολόθερμα το δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων στην ΕΡΤ και στην ΕΡΤ 3 ειδικότερα .
Η ανάπτυξη των θέσεων μας και η παρουσίαση του αγώνα μας για την αποτροπή της εγκατάστασης του γιγάντιου ΣΜΑ στην Ευκαρπία , η οποία ήταν προγραμματισμένη να βγει στον αέρα από χτες, θα γίνει στις επόμενες μέρες , αφού εξασφαλιστεί πως   θα ενδυναμώσει   την προσπάθεια δημοσιογράφων , εργαζόμενων και του λαού της πόλης για ολόπλευρη, ανοιχτή και ουσιαστική ενημέρωση .
Η κινητοποίησή  μας να εξασφαλίσουμε μια ανοιχτή, καθαρή και άξια να ζεις πόλη, θα εντείνεται μέρα τη μέρα. Ενάντια στα σχέδια για την καύση, την ιδιωτικοποίηση και το ξεπούλημα με το στήσιμο ενός άχρηστου και καταστροφικού έργου, ταφόπλακα στην περιβαλλοντικά,  οικονομικά, κοινωνικά ορθή διαχείριση των απορριμμάτων .
Η σωστή κι έντιμη  Ενημέρωση και στη Διαχείριση και συνολικά   είναι    κοινός   μας στόχος και γι’ αυτό είμαστε στη διάθεση των  ελεύθερων αγωνιζόμενων δημοσιογράφων στην ΕΡΤ 3 με σκοπό να ενημερωθεί πλέρια ο κάτοικος της Θεσσαλονίκης για τα σχέδια που απεργάζονται ντόπιοι και ξένοι εργολάβοι , εχθροί της ανακύκλωσης και οπαδοί της καύσης .


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!