Ποδηλατοπορεία για τα π. στρατόπεδα απο το “Ζιάκα” στο “Καρατάσιου” σήμερα το πρωί - Δηλώσεις Σάκη Λαζαρίδη απο την Πρωτοβουλία για τα π. στρατόπεδα [video]

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η Ποδηλατοπορεία απο το "Ζιάκα"  έως το "Καρατάσιου" . Πάνω απο 180 - 200 ποδηλάτες συμμετείχαν στην πορεία για ταπρώην στρατόπεδα και την   υποχρέωση  της Πολιτείας  να τα παραχωρήσει  στις τοπικές κοινωνίες και όχι στο ΤΑΙΠΕΔ.
Στην πορεία συμμετείχε ο δήμαρχος Μενεμένης - Αμπελοκήπων κ Κυρίζογλου και επίσης στην εκκίνηση ο το παρόν έδωσε ο δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου κ Λαφαζανίδης και στον τερματισμό στο Καρατάσιου το παρόν έδωσε ο δήμαρχος Παύλου Μελά κ Δ Παπαδόπουλος.
Στην κάμερα του avatonpress δηλώσεις έκαναν οι δήμαρχοι κ Κυρίζογλου και Παπαδόπουλος ο αντιδήμαρχος Πολιτισμου και Αθλητισμου του δήμου Παύλου Μελά κ  Τσαταλμπασίδης και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Καρατάσιου και της Πρωτοβουλίας για τα πρώην στρατόπεδα κ Σάκης Λαζαρίδης.

Δείτε βίντεο  ατο την άφιξη των ποδηλατών στο Κατατάσιου και τις δηλώσεις του Σάκη Λαζαρίδη απο τη Πρωτοβουλία για τα πρώην στρατόπεδα...


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!