Η εκδήλωση λήξης της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου του Δ.Α.Σ.Ω Ωραιοκάστρου

Με κοινή προπόνηση όλων των τμημάτων της Ακαδημίας μας στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου παρουσία πολλών γονέων πραγματοποιήθηκε η γιορτή για το τέλος της σαιζόν 2012-2013.          
Τα παιδιά αγωνίσθηκαν ανά τμήμα σε προπονητικό εσωτερικό δίτερμα και ακολούθως σε παιχνίδι χτυπημάτων πέναλτι με αυξανόμενη δυσκολία, έως ότου προκύψει ένας νικητής, ο οποίος και κέρδισε ως έπαθλο μία μπάλα ποδοσφαίρου. Όλοι επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο για την κατάκτηση της νίκης με τελικούς νικητές τους: Σουλκάι Τζενίς (προπαιδικό), Πορτοκαλίδη Νικόλαο (τζούνιορ), Πολίτη Γιώργο (προτζούνιορ) και Πεμπέ Μιχάλη (μπαμπίνι).                 
         Ο πρόεδρος του ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ κ. Μπάτος Αστέριος έδωσε σε όλα τα παιδιά τα διπλώματά τους, στους νικητές τα δώρα τους ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές της πετυχημένης φετινής χρονιάς και αναφερόμενος στο τι μέλλει γενέσθαι εξήγγειλε τη δημιουργία ανδρικού τμήματος από τη νέα χρονιά κλείνοντας το σύντομο χαιρετισμό του με ευχές για καλή ξεκούραση και ένα όμορφο καλοκαίρι.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!