«Πικ-νικ τέχνης» στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά [φώτο]

Νεανικό άρωμα και παλμός, έντεχνες μουσικές και ζωντάνια «ξύπνησαν» την Πέμπτη το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά. Παιδιά και γονείς συμμετείχαν στο 5ο «Πικ-νικ τέχνης» το οποίο διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής επιχείρηση του δήμου Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ».
Θεατρικά παιχνίδια, δράσεις για παιδιά, εικαστικές δημιουργίες-κατασκευές αλλά και μουσικοκινητικά δρώμενα βρέθηκαν στο επίκεντρο των εκδηλώσεων. Μέσα στους χώρους του πρώην στρατοπέδου στήθηκαν από πολύ νωρίς δημιουργικά εργαστήρια κοσμήματος και κεραμικής (μορφοποίηση με τροχό και καμίνι), ενθουσιάζοντας το κοινό.


τα τμήματα της σχολής χορού ξεσήκωσαν το κοινό.
Τα ωδεία Σταυρούπολης και Πολίχνης δρόσισαν με τις μουσικές επιλογές τους όλους τους παρευρισκόμενους. Ρεπερτόριο από ελληνικές οπερέτες με Ukelele Band και πιρούετες από
Στόχος όλων των δράσεων ήταν η ανάπτυξη της δημιουργικότητας και η ανακάλυψη δεξιοτήτων όλων των συμμετεχόντων.
Στο τέλος της βραδιάς όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού για του χρόνου.
Με αφορμή το 5ο «Πικ-νικ τέχνης» ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος τόνισε: «Δίνουμε χρώμα, παλμό και ζωντάνια στους χώρους του πρώην στρατοπέδου. Μικροί και μεγάλοι καταπιάνονται με τέχνες της αρεσκείας τους, γεμίζοντας ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους. Καθημερινά, ολοένα και περισσότεροι πολίτες περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους μέσα στο πρώην στρατόπεδο. Πρέπει επιτέλους η πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και να αποδώσει τους χώρους του πρώην στρατοπέδου εκεί που ανήκουν. Στην κοινωνία των Δυτικών Συνοικιών».  











 
πηγή : pavlosmelas.gr







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!