Διαβάστε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το στρατόπεδο Στρεμπενιώτη και δείτε βίντεο απο ομιλίες δημοτικών συμβούλων [video]

Αναρτούμε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με βάση την οποία ένα τμήμα του Στρεμπενιώτη ανήκει στον τέως δήμο Πολίχνης, νυν Παύλου Μελά (αρχείο avatonpress απο το 2010), καθώς επίσης και το τοπογραφικό. Επίσης, παραθέτουμε  φωτογραφικό υλικό της Ένωσης  Πολιτών Μετεώρων Πολίχνης όπου φαίνεται το κτίριο που κατασκευάζεται για να φιλοξενήσει το 1ο γυμνάσιο Πολίχνης. Το κτίριο βρίσκεται ακόμη στα τούβλα. Θα προλάβουν να το τελειώσουν εντος Σεπτεμβρίου ή θα παραμείνει η διπλοβάρδια και φέτος στην Πολίχνη; Ο κ Αμπρικίδης είχε δηλώσει στο avatonpress ότι με τα λεγόμενα της υπευθύνου αρχιτέκτονος τα έργα θα πανε τρείς μήνες πίσω και δεν θα είναι έτοιμα τον Αύγουστο.



























Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!