Στιγμιότυπα απο το ΔΣ του δήμου Παύλου Μελά (ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων)

Δημοτικό συμβούλιο έγινε την Δευτέρα το βράδυ στο Κέντρο Πολιτισμού  "Χρ. Τσακίρης"και οι διευκρινιστικές ερωτήσεις  προ ημερησίας διάταξης που τέθηκαν παρουσίασαν μεγάλο ενδιαφέρον. Το δημοτικό συμβούλιο ξεκίνησε με αρκετές απουσίες, κυριότερες των οποίων του αντιδημάρχου παιδείας κ Αμπρικίδη, των συμβούλων κ Δεληγιάννη και της κ Σαββίδου, που βρίσκονταν στο αντίστοιχο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Νεάπολης - Συκεών για το πρόβλημα των μαθητών της Πολίχνης που φοιτούν στα σχολεία της Νεάπολης. Απών ήταν και ο δήμαρχος κ Διαμαντής Παπαδόπουλος...

Οι διευκρινιστικές ερωτήσεις αφορούσαν τα πρόβλημα με τα σχολεία της Νεάπολης (Θεοδωρίδης και Δεμουρτζίδης),  για τον θερινό κινηματογράφο και το κόψιμο των χόρτων, για τα γήπεδα ποδοσφαίρου στο Καρατάσιου, για το αναψηκτήριο (Θεοδωρίδης), για την δημοτική επιχείρηση, τοκλειστό της Ευκαρπίας (Δεμουρτζίδης), για την συνάντηση που έγινε πριν λίγες ημέρες για τα στρατόπεδα στον Εύοσμο, τα αγριόχορτα και αν  υπάρχει προσωπικό , τα καλώδια της ΔΕΗ (Σερασίδης), για τον μικροφωνικό εξοπλισμό στην Ευκαρπία για την εκδήλωση για τον Καζαντζάκη, για το αίτημα των κατοίκων στην πλατεία Τερψιθέας, αν παρακολούθησε κάποιος το συνέδριο της ΚΕΔΚΕ στα Γιάννινα, για το πρόβλημα της Χρηματοδότησης των Δήμων, τα στρατόπεδα και την συγκέντρωση στον Εύοσμο (Θεοδοσιάδης) για το ΑΓΝΟ (Κουτσονικόλας), για τους χώρους αθλησης των ΑμεΑ (Παντσης) κ.ά που μπορείτε να δείτε στα παρακάτω αναρτημένα βίντεο.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!