Δεν πάμε για εκλογές τελικά;;;

Και τώρα;; Σε λίγες ώρες, στις 19.30 μμ θα γίνει η συνάντηση των τριών αρχηγών που απαρτίζουν την κυβέρνηση. Το ερώτημα που πλανιόταν όλο αυτό το διάστημα ήταν αν πάμε ή δεν πάμε σε εκλογές. Άποψή μας είναι ότι μάλλον δεν πάμε σε εκλογές. Κανένας δεν φαίνεται ότι μπορεί να το τραβήξει στα άκρα και να ρίξει την κυβένρηση. Δεν συμφέρει σε κανέναν αυτή η κατάσταση αλλά και οι εκλογές αυτή την χρονική στιγμή. Άλλωστε καλοκαίρι έρχεται και είναι η περιόδος που πολύ εύκολα μπορούν να περάσουν και άλλα μέτρα όπως π.χ. ένα νέο μνημόνιο αλλά και κάποιες χιλιάδες απολύσεις όπως έκαναν με την ΕΡΤ. Μάλλον οι εκπαιδευτικοί έχουν σειρά.
Σε αυτό συνηγορεί και η παρέμβαση το μεσημέρι της Κομισιόν που ο εκπρόσωπος της Ευρωπαικής Επιτροπής δήλωσε ότι οι πολιτικοί αρχηγοί πρέπει να δείξουν υπευθυνότητα και να συνεχιστεί  η πολιτική σταθερότητα. Παρά τις κορώνες που ακούγονται απο την Ιπποκράτους και τον κ Βενιζέλο για την λειτουργία της κυβέρνησης όλα θα γίνουν όπως πριν!!!

σχόλιο avatonpress


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!