Υποδοχή αντιπροσωπείας δημοτικών συμβούλων και δημάρχου του δήμου Detmold στα πλαίσια της αδελφοποίησης του Ωραιοκάστρου με το Detmold [video]


Παρασκευή 14/6/2013 γύρω στις 7.00 μμ το απόγευμα ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και όλοι σχεδόν οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης και οι κ Καρασαββίδης Δ και Ισχνόπουλος Π. απο την αντιπολίτευση,  αφού  "έβαλαν τα καλά τους", υποδέχθηκαν αντιπροσωπεία 15 ατόμων με τον δήμαρχο Rainer Heller (SPD) του Detmold.
Στην είσοδο του δημαρχείου υποδέχθηκαν τους Γερμανούς με παραδοσιακούς χορούς που χόρεψαν το παιδικό τμήμα του συλλόγου Κρητών και φίλων Ωραιοκάστρου"Ερωτόκριτος" και τμήμα του χορευτικού της Ένωσης Ποντίων και φίλων Ωραιοκάστρου.
Μετά το καλωσόρισμα και τη ρακί που πρόσφεραν μέλη του Ερωτόκριτου στους επισκέπτες, πέρασαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου τους προσφέρθηκαν ποντιακά εδέσματα.
Μετά απο λίγο άρχισαν οι προσφωνήσεις του δημάρχου Ωραιοκάστρου κ Δ Σαραμμάντου και του Δημάρχου του Detmold κ Rainer Heller, που μπορείτε να δείτε στα βίντεο που ακολουθούν.

 
Δείτε τα βίντεο με τις εκδηλώσεις υποδοχής και καλωσορίσματος των Γερμανών...


 
Υ.Γ. 1. Πρόβλημα παρουσιάστηκε με την μετάφραση των δηλώσεων κατά την διάρκεια των προσφωνήσεων, δείγμα του άγχους ή υπερκτίμησης της κατάστασης.
2. Εντύπωση προκάλεσε η απουσία ολόκληρης της αντιπολίτευσης εκτός του κ Καρασαββίδη και του κ Ισχόπουλου που ήταν παρόντες. Μάλιστα απο όσο μπορέσαμε να καταλάβουμε τον κ Ισχόπουλο του αποδόθηκε τιμή προέδρου μια και του ζητήθηκε να καθήσει στις θέσεις των προέδρων των κοινοτήτων!



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!