Τσαπανίδου vs Καμμένος: “την είπε αστεία και ψεύτρα και αυτή ότι έπρεπε να τον πετάξει απο το στούντιο” [video]


Σκληρή κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Πόπης Τσαπανίδου και του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου κατά την διάρκεια της εκπομπής της παρουσιάστριας στο STAR.

Ο κ. Καμμένος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή προκειμένου να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε περί λιντσαρίσματος του δημάρχου Αριστοτέλη, Χρήστου Πάχτα. Η Πόπη Τσαπανίδου επιχειρώντας να εξακριβώσει το νόημα της φράσης έπαιξε το βίντεο και «στρίμωξε» τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο οποίος αποκάλεσε την παρουσιάστρια «αστεία και ψεύτρα».

Ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε πως εννοούσε πολιτικό λιντσάρισμα και όχι σωματική επίθεση, τονίζοντας πως το κόμμα του είναι κόμμα που αντιτίθεται στην χρήση βίας. Ωστόσο η Πόπη Τσαπανίδου συνέχισε να λέει πως η προσθήκη της λέξης «πολιτικό» στην φράση με το λιντσάρισμα είναι μία προσθήκη που αλλάζει το νόημά της. Ο Πάνος Καμμένος ωστόσο αρνήθηκε να συνεχίσει την κουβέντα λέγοντας στην παρουσιάστρια πως είναι «αστεία και ψεύτρα».

Η παρουσιάστρια σηκώνοντας τον τόνο της φωνής της είπε στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων πως την προσέβαλε και πως προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της. Ο Πάνος Καμμένος σηκώθηκε, έβγαλε το μικρόφωνό του και έφυγε από το στούντιο με την Πόπη Τσαπανίου να σταματά την εκπομπή προκειμένου να περάσει σε διαφημίσεις.



βίντεο και φώτο απο enikos


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!