Έγκαίνια εργατικών κατοικιών στα Διαβατά Θεσσαλονίκης - Δελτίο τύπου Ι. Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως


    
ΙΕΡΑ  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

Εγκαίνια Εργατικών Κατοικιών στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

                                                    Δελτίο Τύπου: 05/09/2014
    
Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014  πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια καθώς και ο αγιασμός των Εργατικών Κατοικιών “Θεσσαλονίκη 19’’ στα Διαβατά Θεσσαλονίκης από τον Σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη  κ. Βαρνάβα.
   Μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού ο Σεβασμιώτατος, αφού καλωσόρισε εγκάρδια τους νέους συνδημότες του στα σπίτια τους, επεσήμανε όχι μόνο τα δικαιώματα αλλά και τις ευθύνες που φέρουν ως νέοι δημότες των Διαβατών. Στο λόγο του είπε χαρακτηριστικά: «Ζούμε σε έναν τόπο γεμάτο Αναστάσεις. Νομίζουμε, ωστόσο, ότι η Ανάσταση θα έρθει χωρίς κόπο. Πρέπει να περάσουμε ,όμως, πρώτα τον ιδρώτα του Γολγοθά για να ζήσουμε την Ανάσταση. Χρόνια πολλά! Να χαίρεστε τα σπίτια σας. Ενότητα, δουλειά και αγάπη. Ο Θεός να είναι μαζί σας. Καλή δύναμη!»
  Στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός από το Γ.Γ. Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Παναγιώτη Κοκκόρη, τον Γ.Γ. Συντονισμού Κυβερνητικού Έργου κ. Δημήτριο Βαρτζόπουλο, τον Γ.Γ. Δημοσίων Έργων κ. Στράτο Σιμόπουλο, το νέο Δήμαρχο Δέλτα κ. Ευθύμιο Φωτόπουλο, την Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Συλβάνα Καρασαββίδου και τον διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου. Το «παρών» έδωσαν αντιπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και των σωμάτων ασφαλείας.
  Τα εγκαίνια  ολοκληρώθηκαν με τα παραχωρητήρια των εβδομήντα πέντε από τις εκατόν είκοσι τρεις κατοικίες στους δικαιούχους, ενώ οι υπόλοιπες αναμένεται να δοθούν εντός ολίγων ημερών.

Εκ του Γραφείου Τύπου
της Ιεράς Μητροπόλεως.










Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!