«Επί ποδός» η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου - Δελτίο τύπου

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Επί ποδός» η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου
Άμεση ήταν για δεύτερη συνεχόμενη φορά η κινητοποίηση της διοίκησης του δήμου αναφορικά με το πρόβλημα που προέκυψε νωρίτερα στην οδό Θεσσαλονίκης, στο ύψος της σχολής ICBS. Ο δρόμος πλημμύρισε από τη μεσημεριανή νεροποντή με αποτέλεσμα η διέλευση των οχημάτων να είναι αδύνατη.
Από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στο σημείο ο αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ηρακλής Τσακαλίδης, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας, Κυριάκος Ιωσηφίδης και ο δημοτικός σύμβουλος, Παναγιώτης Κοϊτσίδης, οι οποίοι με το συντονισμό του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση, και με τη βοήθεια υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προσπάθησαν με κάθε πρόσφορο μέσο να διευκολύνουν την ασφαλή διέλευση των οχημάτων.
Στο δρόμο τοποθετήθηκαν κώνοι ασφαλείας ενώ το χωματουργικό μηχάνημα του δήμου απομάκρυνε τα φερτά υλικά και εν συνεχεία το πυροσβεστικό έπλυνε το δρόμο, ο οποίος δόθηκε άμεσα σε κυκλοφορία.
Αυτοτελές γραφείο τύπου
και δημοσίων σχέσεων



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!