13ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης: “Ομορφαίνουμε το σχολείο μας!!!”

ρεπορτάζ avatonpress.gr 

Ομόρφυναν το σχολείο τους ζωγραφίζοντας τους τοίχους, μικροί και μεγάλοι, δάσκαλοι και διευθύντρια αλλά και γονείς με τα παιδιά τους.

 Όπως αναφέρουν ".....Μια ηλιόλουστη μέρα, αρκετές ιδέες, μπόλικο μεράκι από την διευθύντρια, τις δασκάλες και τα παιδιά...κάποιες μαμάδες και πολλά χρώματα ήταν αρκετά για να κάνουν το σχολείο μας πιο χαρούμενο, πιο ευχάριστο για όλους, μικρούς και μεγάλους.Ευχαριστούμε όλους!!!..." Έτσι άλλαξε όψη το σχολείο, έγινε πιο χαρούμενο και φυσικά πιο οικείο πλέον. (πηγή http://13dimotikosxoleio.blogspot.gr).

Αναφερόμαστε στην πολύ όμορφη πρωτοβουλία των συλλόγων γονέων και  διδασκόντων και της διευθύντριας του 13ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης. 
Πολλά συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία σας


Δείτε βίντεο απο την εκδήλωση στο link: http://13dimotikosxoleio.blogspot.gr/2014/10/blog-post.html

Μια ανάλογη πρωτοβουλία είχαμε την ευκαιρία να δούμε απο τον σύλλογο γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου (http://www.avatonpress.gr/2014/05/4_31.html)


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!