Ωραιόκαστρο: Αυτά και άλλα πολλά του Δήμου μας...


Πρωί πρωί έτυχε να γίνω μάρτυρας του συμβάντος που δείχνει η φωτογραφία στην διασταύρωση Παλαίας Εθνικής Θεσσαλονίκης-Κιλκίς και Συμμαχικής οδού.
Ο Δήμος μας πριν λίγες μέρες φρόντισε και έστειλε συνεργείο να κλείσει τις τρύπες στην εν λόγω διασταύρωση ΟΜΩΣ το συνεργείο έκλεισε 2 τρυπες που ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ αφήνοντας απείραχτες ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ (δεν θα αναλύσω τους λόγους ούτε θα ψάξω να βρω αιτιολογία).
Συνομίλησα σε ανύποπτο χρόνο με 2 αντιδημάρχους (τα ονόματα δεν έχουν καμία σημασία), τους το ανέφερα, έλαβα απαντήσεις στις οποίες δεν ανταπάντησα για να μην τους κακοκαρδίσω. Ηρθε όμως το σημερινό συμβάν για να τους δείξει πόσο αξία είχαν αυτά που μου έλεγαν.
Μην μου αναφέρετε ξανά ότι λόγω ύπαρξης νερών μέσα στις λακκούβες δεν μπορούμε να βάλουμε πίσσα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΠΙΣΣΑ, ΑΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΧΑΛΙΚΙ. Επίσης εκτός των λακκουβών το εν λόγω σημείο γεμίζει από πάγους που δημιουργούνται από τα νερά που κατεβαίνουν από την Συμμαχική μετατρέποντας το σημείο σε παγοδρόμιο, αν σταματήσουν να έρχονται αυτά τα νερά το σημείο θα παύσει να αποτελεί πρόβλημα.
Στο εν λόγω σημείο εμπλέκεται και η περιφέρεια με αποτέλεσμα να περιπλέκονται ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Ας αναλάβει κάποιος από τους δύο πρωτοβουλία για να τακτοποιήσει το σημείο αυτό. Και επειδή είμαι σίγουρος ότι η περιφέρεια θα σηκώσει χέρια ψηλά ο κλήρος πέφτει στους γενναίους του Δήμου μας.  Άντε παλικάρια μου χωρίς σπάσιμο αυγών ομελέτες δεν γίνονται.

Και ένα μήνυμα προς τους ευκολόπιστους, η ελαχιστότητά μου δεν είναι ικανή να σας κατηγορήσει, οι εικόνες όμως είναι χίλιες λέξεις.

Ένας πολίτης.

Υ.Σ. Υπάρχει ακόμα ένα σημείο στον Δήμο μας που γεμίζει νερά συνέχεια τα οποία με κάθε παγωνιά μετατρέπουν τον δρόμο σε παγοδρόμιο, περιμένω να δω με ποιόν τρόπο θα δώσουν λύση στο πρόβλημα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!