Γιάννης Αμανατίδης: ’Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει πίσω από την ισχυρή λαϊκή εντολή που έλαβε πρόσφατα’’




‘’Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει πίσω από την ισχυρή λαϊκή εντολή που έλαβε πρόσφατα’’
   ‘’Εμείς δε θα ζητήσουμε συνέχιση του μνημονίου, καθώς αυτό έλαβε τέλος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου’’ δήλωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α  Γιάννης Αμανατίδης στο STAR.
   Αναφορικά με τα θέματα των δόσεων και της αξιολόγησης ο κ. Αμανατίδης υπογράμμισε ότι οι δηλώσεις υψηλόβαθμων αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ενδεικτικές του κλίματος αλλαγής που επικρατεί στην Ευρώπη, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα επιτύχει συμφωνία, η οποία δε θα θίγει τους Ευρωπαίους φορολογουμένους και θα υπερασπίζεται τα ελληνικά συμφέροντα.
   Ακόμη ο κ. Αμανατίδης τόνισε ότι η κυβέρνηση ζητά συμφωνία-γέφυρα μέχρι τον Ιούνιο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση, υπογραμμίζοντας ότι μόνο ο τερματισμός των πολιτικών λιτότητας μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από το σπιράλ της οικονομικής ύφεσης στο οποίο έχει εμπλακεί τα τελευταία χρόνια.
    Κλείνοντας κατηγόρησε την ΝΔ ότι προσπάθησε να εγκλωβίσει τη νέα κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σε ασφυκτικά χρονικά περιθώρια ούτως ώστε να μη διαθέτει τον απαραίτητο χρόνο για να διαπραγματευτεί με τους εταίρους της.
                       Αθήνα 09/02/2015                        


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!