3ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Κορδελιού: Συγκέντρωση τροφίμων και εiδών πρώτης ανάγκης για τους Σύρους πρόσφυγες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το 3ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Κορδελιού σε συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων τη διεύθυνση του σχολείου αλλά και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων ανταποκρινόμενο στην έκκληση της ΕΛΜΕ (ένωση λειτουργών μέσης εκπαίδευσης) Θεσσαλονίκης .
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να ξεκινήσει τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους δοκιμαζόμενους Σύρους πρόσφυγες που περνούν από την χώρα μας και συγκεκριμένα από την Ειδομένη.

Για να μην μαζεύονται άσκοπα είδη που δεν είναι αυτή τη στιγμή αναγκαία σας παραθέτουμε παρακάτω μια λίστα με προϊόντα χωρισμένα ανάλογα με τις ανάγκες των ανδρών - γυναικών -βρεφών και παιδιών.

Για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει μαγειρεύοντας , μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και να τον καθοδηγήσουμε, γιατί να γνωρίζετε πως τουλάχιστον 50 άνθρωποι από τη Θεσσαλονίκη μαγειρεύουν και μεταφέρουν τρεις φορές την εβδομάδα φαγητό στη Ειδομένη.
Ελπίζουμε η προσπάθεια αυτή να βρει πολλούς υποστηρικτές γιατί η ΑΝΘΡΩΠΙΑ και η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ είναι αξίες που δεν πρέπει να δοκιμάζονται αλλά να μένουν πάντοτε ψηλά στις συνειδήσεις μας και στις καρδιές μας.
Α. ανδρική σακούλα. (χαρτι υγειας, οδοντοβουρτσα κι οδοντοπαστα,ξυραφάκι, σαπούνι, παστέλι ή μπάρα δημητριακών, κονσερβα, κουταλι ή πηρουνι)
Γ. γυναικεία σακούλα : (Χαρτί υγείας, σερβιέτες, σαπούνι ή σαμπουάν ή μαντηλάκια καθαρισμού, οδοντόβουρτσα και οδοντόπαστα, κονσερβα , κουταλι ή πηρουνι)
Π. παιδική σακούλα: (κρουασάν, χυμός, γάλα εβαπορε, μπισκότα, ατομική μαρμελάδα+κουταλάκι)
Β. βρεφική σακούλα : ( 6 πάνες, μωρομάντηλα, έτοιμο βρεφικό φαγητό σε βαζάκια, κουταλι πλαστικο, γάλα απο 6 μηνων)
ΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Α, Γ, Π ή Β
ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ για να ξέρουμε την κατηγορία του.


ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗ:
ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ : κρουασαν -σοκολάτες - κριτσίνια - μπισκότα - φρυγανιές - κονσέρβες (φασόλια & ντολμαδάκια) βρεφικές τροφές σε βαζάκια - ατομικές μαρμελάδες και μέλι.
μπάρες δημητριακών - γάλα εβαπορέ - παστέλια .
προιόντα καθαριότητας : σαπούνια - σαμπουάν.

ΧΑΡΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ - ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ - ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ - ΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑ.




τηλ. επικοινωνίας 2310707898 3ο Γυμνάσιο &  6947819492 Σύλλογος γονέων &κηδεμόνων


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!