Είμαστε εδώ!!! Δηλώνουν ο Δάκης Μανουσάκης και τα στελέχη της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου. Τέσσερα χρόνια δίπλα στον πολίτη!!!


Είμαστε εδώ!!!  Δηλώνουν ο Δάκης Μανουσάκης και τα στελέχη της  Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου. Τέσσερα χρόνια δίπλα στον πολίτη!!!

Συνέντευξη προς τα ΜΜΕ του Ωραιοκάστρου παρέθεσε την Δευτέρα το βράδυ στο Bar Restaurant «Χρυσικός», η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου και ο επικεφαλής της κ Δάκης Μανουσάκης.
Στην ομιλία του ο κ Δ. Μανουσάκης  αναφέρθηκε στην διαδρομή που έχει διανύσει μέχρι σήμερα η Κίνηση και ότι παραμένει σταθερή στις αρχές της.  Κύριοι άξονες ήταν η καθημερινότητα, η σχολική στέγη, τα προβλήματα που υπάρχουν στην Καλλιθέα και την Μυγδονία, αλλά δεν φαίνεται καμία λύση από την πλευρά της διοίκησης. Καταφέρθηκε κατά της σημερινής διοίκησης Γαβότση.
Παράλληλα, παρεμβάσεις έκαναν η Ελλη Στογιάννη, δίνοντας «το στίγμα της νεολαίας που αναζητά ειλικρίνεια και θέλει χώρο να προσφέρει».  Ο Αντώνης Μπαλούρης απόστρατος διοικητής πυροσβεστικής και πολιτικής προστασίας από την Καλλιθέα (Μονόλοφο) καυτηρίασε την κατάσταση που επικρατεί εκεί και την κακοδιαχείριση σε περιβαλλοντικά θέματα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!