Ένωση Γονέων Δήμου Ωραιοκάστρου: Την εγγραφή στην Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αποφάσισε η ΓΣ της Ένωσης



Την εγγραφή της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών του δήμου Ωραιοκάστρου στην νεοσύστατη Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αποφάσισαν κατά πλειοψηφία οι γονείς αντιπρόσωποι που συμμετείχαν στην ΓΣ της Ένωσης την Τετάρτη το απόγευμα, στο κτίριο Παύλος Μελάς. Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων με εισηγητές την κ Κατσαούνη Παρθένα και Καρανικολάου Αικατερίνη ενημέρωσε τα μέλη της ΓΣ για την ιδρυτική συνέλευση της Ομοσπονδίας που έγινε τον Ιούνιο και εισηγήθηκε την εγγραφή στην Ομοσπονδία. Ακολούθησε συζήτηση η οποία κατέληξε σε ψηφοφορία με το παραπάνω αποτέλεσμα.

Στην ΓΣ παρόντες εκ μέρους του δήμου ήταν ο πρόεδρος του ΔΣ κ Αθανάσιος Καρύδης και οι πρόεδροι των επιτροπών Πρωτβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου κ Χατζηαντωνίου  Ευάγγελος και κ Παντελής Πορφυριάδης.

Στη ΓΣ συζητήθηκαν ακόμη αρκετά θέματα που απασχολούν την σχολική κοινότητα. Τέθηκε ξανά το αίτημα της Ένωσης Γονέων για την πραγματοποιήση ενός Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τα προβλήματα των σχολείων και το πρόβλημα της σχολικής στέγης. Για το θέμα αυτό ο πρόεδρος του ΔΣ δεσμεύθηκε ότι σύντομα θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Νοέμβριο.

Συζητήθηκε το  θέμα της νομιμοποίησης των κτιρίων των σχολείων, της διοργάνωσης Φεστιβάλ Παιδείας και πρόγραμμα ανακύκλωσης στα σχολεία καθώς και η δημιουργία ομάδων εργασίας.

Στην ΓΣ παρευρέθηκαν απο την πλευρά της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο πρόεδρος κ Τουλής Κώστας, ο αντιπρόεδρος κ Κλεάνθης Χαιδευτός, ο γενικός γραμματέας κ Κοκονάς Αθανάσιος και ο πρόεδρος της Ένωσης Πεύκων κ Γιάννης Παναγιωτάκος, οι οποίοι ανέλυσαν στα μέλη της ΓΣ τους λόγους ίδρυσης της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!