Επίσκεψη Δημάρχου κ. Δημήτρη Δεμουρτζίδη σε σχολεία της Δ.Ε Σταυρούπολης [φώτο]




Το πρώτο κουδούνι χτύπησε και οι σχολικές αυλές γέμισαν ξανά φωνές, χαμόγελα και ευδιάθετα πρόσωπα. Μαζί του σήμανε το τέλος της σχολικής ανάπαυλας και η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στα σχολεία του Δήμου Παύλου Μελά.
Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, κ. Δημήτρης Δεμουρτζίδης επισκέφθηκε διαδοχικά το 5ο Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή της Νικόπολης, το 5ο Γυμνάσιο στην Άνω Ηλιούπολη και τέλος το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης. Μάλιστα, σε όλα τα σχολεία συνομίλησε με μαθητές και ενημερώθηκε από τους εκπαιδευτικούς για τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της φετινής χρονιάς.
Παράλληλα, συζήτησε με τους γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητών και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Παύλου Μελά θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να παράσχει το καλύτερο και ασφαλέστερο σχολικό περιβάλλον στα παιδιά τους. “Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλή αρχή. Στα παιδιά μας. Στους μαθητές μας. Καλή δύναμη με υγεία και φώτιση. Απολαύστε το ταξίδι που αρχίζει γιατί είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο. Στους γονείς και τους κηδεμόνες σας. Υπομονή, πίστη και αισιοδοξία. Να είστε ήσυχοι ότι τα παιδιά σας βρίσκονται σε μια τεράστια αγκαλιά που εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη. Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπαιδευτικούς μας, που σε αυτά τα δύσκολα χρόνια υπερβάλλουν εαυτούς και με προσωπικό κόπο και χαρακτηριστικό ζήλο καλύπτουν τις κρατικές αδυναμίες και φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο τους” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δεμουρτζίδης.
 Ειδικότερα στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης παρευρέθησαν ο κ. Τάσος Κουράκης, Βουλευτής και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδιος για θέματα πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και ειδικής εκπαίδευσης και ο κ. Τριαντάφυλλος Μηταφίδης Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρόεδρος επί σειρά ετών της Γ΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης οι οποίοι αμφότεροι ευχήθηκαν στα παιδιά υγεία, καλή αρχή και καλή πρόοδο.











πηγή pavlosmelas


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!