Εθελοντική Αιμοδοσία του δήμου Παύλου Μελά



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –

Εθελοντική Αιμοδοσία του δήμου Παύλου Μελά

Ο δήμος Παύλου Μελά σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, διοργανώνει 3 φορές το χρόνο εθελοντική αιμοδοσία.
Στόχος είναι να στηριχτούν άτομα που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες καθώς και άτομα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν έκτακτα γεγονότα της οικογένειάς τους ή αιφνίδιες προσωπικές καταστάσεις.
Όσοι λοιπόν δύνανται και επιθυμούν να στηρίξουν, μέσω αυτής της προσπάθειας, συνανθρώπους μας, μπορούν να απευθύνονται στις προγραμματισμένες εθελοντικές αιμοδοσίες.
Πιο συγκεκριμένα:
  • Στη δημοτική ενότητα Σταυρούπολης η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 και ώρες  9.30-13.00  στο κέντρο Πολιτισμού   Χ. Τσακίρης, Λαγκαδά 221.
  • Στη δημοτική ενότητα Πολίχνης η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 22  Οκτωβρίου 2015  και ώρες 9.30-13.00 στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Παύλου Μελά , Αγ. Μαρίνας 4 Πολίχνη.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία επικοινωνήστε στα τηλ. 2310 020192 και 2310 020170  Τμήμα Υγείας Κοινωνικών και Προνοιακών Θεμάτων.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!