Τον πρόδωσε η κούραση. ΑΡΗΣ - ΑΕΚ 67-77 στον πρώτο αγώνα της σειράς του μικρού τελικού [φώτο] [video]

Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο δεν έφθασε στον ΑΡΗ για να παρει το παιχνίδι και να ξεκινήσει με νίκη την σειρά των αγώνων απέναντι στην ΑΕΚ.
Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και ήταν πολύ καλά διαβασμένος απέναντι στην ΑΕΚ. Έτσι σταδιακά η διαφορά άρχισε να μεγαλώνει και εκλεισε στο ημιχρόνο με 15 πόντους.
Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΑΡΗΣ παρά την καλύτερη άμυνα που άρχιζε να παίζει η ΑΕΚ κράτησε την διαφορά μέχρι τα μισά του δεκαλέπτου. Απο το σημείο εκείνο και μετά η ΑΕΚ χαμήλωσε το σχήμα της, έπαιξε καλύτερη άμυνα και ο ΑΡΗΣ άρχιζε να εμφανίζει τα πρώτα σημάδια κόπωσης. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο τελευταίο δεκάλεπτο με τους παίκτες του ΑΡΗ να χάνουν εύκολα καλάθια, βολές και γενικά να δυσκολεύονται στο ένας εναντίον ενός τόσο σε άμυνα όσο και σε επιθεση.
Τα δεκάλεπτα: 23-13, 43-28, 57-50, 67-77.
ΑΡΗΣ (Πρίφτης): Ουάιτ 15(1), Ουότερς 12(2), Κοέν 4, Μούρτος 5(1), Μακ Νιλ 11, Ξανθόπουλος 5(1), Πελεκάνος 4, Τσούπκοβιτς 5, Ζάρας 4, Σίμτσακ 2.
ΑΕΚ (Ζντοβτς): Σάκοτα 15(3), Χέρστον 5(1), Μπράουν 20(4), Κατσίβελης 5(1), Μαυροειδής 6, Μιλόσεβιτς 13(2), Κάρτερ 10, Σαρικόπουλος, Καλαμπόκης 2, Μωραΐτης, Μάικλ 1.






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!