Antetokounbros Street Ball Event 2016: Ένα show “μαγεία” [video] [φώτο]



Antetokounbros Street Ball Event 2016

Σε ένα κατάμεστο Nick Galis Hall, οι αδελφοί Αντετοκούμπο «παρουσιάσθηκαν» στο κοινό της Θεσσαλονίκης και έδειξαν ένα μέρος από το ταλέντο τους!
Υπήρξαν στιγμές που το show ήταν εκπληκτικό.
Το μενού περιείχε έναν αγώνα 4 δεκαλέπτων και ενδιάμεσα υπήρχαν τεχνικά ταιμ αουτ, κατά την διάρκεια των οποίων υπήρχε διαγωνισμός καρφωμάτων (με νικητή τον Θανάση), προσπάθειες παιδιών να αποφύγουν το μαρκάρισμα του Γιάννη ή του Θανάση και να σουτάρουν, διαγωνισμός τριπόντων, βολών κ.ά.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τζάμπολ που έκανε η Ολυμπιονίκης, πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου. Η ομάδα του Γιάννη φορούσε λευκά με τον αριθμό 34 και η ομάδα του Θανάση μπλέ με τον αριθμό 43.
Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Γιάννη με 131-117.
Μοίρασαν δώρα στους φίλους στην κερκίδα (μπάλες, καπέλα, τσάντες), υπόγραψαν πάρα πολλά αυτόγραφα και ευχαρίστησαν μαζί με τον Παπαλουκά τον κόσμο για την παρουσία του.














περισσότερα βιντεο στο youtube, στο κανάλι του avatonpress.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!