Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Ωραιοκάστρου: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις σε Δρυμό και Πεντάλοφο για την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας [φώτο]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του δήμου Ωραιοκάστρου για την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας 2016, στον Δρυμό και στον Πεντάλοφο στις 12 και 13/5/2016, σε συνεργασία με το Δίκτυο ΑΛΦΑ και ομιλήτρια την κοινωνική και κλινική ψυχολόγο κ Ελευθερία Σπυροπούλου.
Τις εκδηλώσεις συνόδευαν τα χορευτικά του Πολιτιστικού Σύλλόγου Δρυμού και Πενταλόφου,  οι χορωδίες ΚΑΠΗ Μυγδονίας και ΚΑΠΗ Πενταλόφου, αντίστοιχα.
Εντύπωση προκάλεσε η ταυτόχρονη παρουσία όλων των ηλικιών (γιαγιά, μητέρα, εγγονή) στα χορευτικά και η φιλοξενία και συνεργασία των συλλόγω. 


Η Διεθνής Ημέρα της Οικογένειας καθιερώθηκε το 1993 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και εορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Μαΐου. Ο ετήσιος αυτός εορτασμός αντανακλά τη σπουδαιότητα που αποδίδει η διεθνής κοινότητα στην οικογένεια ως βασικό κύτταρο της κοινωνίας.


















πηγή φώτο


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!