Δυτ. Θεσ/νικη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ύψος Ευόσμου - Κορδελιού στην Περιφερειακή Οδό λόγω εργασιών



Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, το ερχόμενο Σάββατο 14-05-2016 και την Κυριακή 15-05-2016 θα εκτελεστούν εργασίες επί της Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης στα πλαίσια του έργου της ¨ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.¨ «Βελτίωση – Αναβάθμιση Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης».
Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω εργασιών και εκδηλώσεων θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
- Από την 08.00΄ πρωινή ώρα του Σαββάτου 14-05-2016 έως τις απογευματινές ώρες της ιδίας κατά τη διάρκεια των εργασιών επί της Περιφερειακής οδού:
(1) Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς δυτικά της Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης, στο τμήμα της από το ύψος του ισόπεδου κόμβου της προς το βόρειο Εύοσμο (δυτικά της οδού Μαιάνδρου) μέχρι τη συμβολή της με την οδό 23ης Ιουλίου 1974.
(2) Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην προέκταση της οδού Μαιάνδρου, μετά το ύψος της συμβολής της με την οδό Ακαδήμου.
(3) Τα οχήματα που κινούνται στην Περιφερειακή στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, θα εκτρέπονται μέσω του προαναφερόμενου ισόπεδου κόμβου προς την οδό Σαμοθράκης και στη συνέχεια μέσω των οδών Ξανθίππης, Φερενίκης και της παράπλευρης οδού, θα εισέρχονται στην Περιφερειακή μέσω του κόμβου Κορδελιού.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει αυξημένα μέτρα τροχαίας και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.


















thestival.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!