Νέο κόμμα ιδρύει ο Φαήλος Κρανιδιώτης, με όνομα 'Νέα Δεξιά'

O κ. Κρανιδιώτης, άλλοτε σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, μετέβη σήμερα στον Άρειο Πάγο και κατάθεσε τη σχετική αίτηση για την ίδρυση του νέου κόμματος με την ονομασία «Νέα Δεξιά» και έμβλημα έναν αετό σε μπλε και κόκκινο χρώμα.
Η προαναγγελία του νέου κόμματος είχε γίνει με ανάρτηση του ίδιου στα social media αναφέροντας «ΔΕΞΙΑ ΜΟΝΟ. Η Δεξιά δεν μπορεί να είναι μόνο κατ’ όνομα ή με συνθετικά που την ακυρώνουν. Η Δεξιά δεν είναι γονική παροχή κανενός, ούτε την έχει χρεωθεί με 108 μια ψευτοαριστοκρατία. Η Δεξιά δεν μπορεί παρά να είναι εθνική, ρωμαλέα στις ιδέες κι αγέρωχη στην συμπεριφορά της, απροσκύνητη, διεκδικητής κι εγγυητής της Ελευθερίας. Η Δεξιά δεν μπορεί να είναι δειλή και κακέκτυπο σοσιαλδημοκρατίας».
Οι παροικούντες τη δεξιά Ιερουσαλήμ ανέμεναν τη σχετική κίνηση ύστερα από το ναυάγιο της προσχώρησής του κ. Κρανιδιώτη στο επίσης νεοσύστατο κόμμα των Καρατζαφέρη-Μπαλτάκου.
Την ερχόμενη Δευτέρα ο Φαήλος Κρανιδιώτης αναμένεται να κάνει και την επίσημη παρουσίαση του νέου κόμματος με συνέντευξη τύπου.
Υπενθυμίζεται ότι διεγράφη από ΝΔ με αφορμή tweet που έκανε για το σαρδάμ Μουζάλα που αποκάλεσε Μακεδονία την ΠΓΔΜ και στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έξι ακόμα κυπαρίσσια στο Γουδί τομάρια και εγώ εθελοντής να σας δέσω τα χέρια με σύρμα το χάραμα».

 Πρόκειται για το δεύτερο νέο κόμμα που δημιουργείται εκ δεξιών της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά το κόμμα Καρατζαφέρη- Μπαλτάκου


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!