Νέο μπαράζ επιθέσεων τα ξημερώματα σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο των αγνώστων δραστών μπήκαν τα γραφεία του κόμματος σε Βύρωνα και Παγκράτι αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου 20 λεπτά μετά τις δύο τα ξημερώματα ομάδα κουκουλοφόρων προκάλεσε φθορές στους υαλοπίνακες των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στον Βύρωνα, στη συμβολή των οδών Χειμάρρας και Νεαπόλεως, ενώ στη συνέχεια έριξαν μπλε μπογιά...

Ακριβώς το ίδιο, πιθανόν οι ίδιοι δράστες, έπραξαν περίπου μία ώρα μετά στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, στη συμβολή των οδών Ζηνοδότου και Δουρίδος. Έρευνα για τα περιστατικά διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.

"Οι αλλεπάλληλες επιθέσεις στα γραφεία Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ (Βύρωνας, Γλυφάδα, Καισαριανή Κυψέλη, Παγκράτι, Χαλάνδρι) τα ξημερώματα της Παρασκευής και του Σαββάτου, συνιστούν κινήσεις που παραπέμπουν ευθέως σε τραμπούκους και παρακρατικούς. Να ξέρουν καλά πως ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε τρομοκρατείται ούτε εκβιάζεται. Ο αγώνας για την έξοδο από την κρίση με την κοινωνία όρθια θα συνεχιστεί αδιάκοπα, όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ για τις επιθέσεις.

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις τρομοκρατικού χαρακτήρα επιθέσεις που σημειώθηκαν κατά των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται με τέτοιου είδους απειλές».


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!