Νίκη Κοντονή και «χαστούκι» FIFA στην ΕΠΟ

Με τον ορισμό των βοηθών διαιτητή Κωσταρά και Ευθυμιάδη, αντί των Αλεξέα και Πετρόπουλου, που ανακοινώθηκε πριν από λίγο στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ο δρόμος ανοίγει για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου την Τρίτη 17 Μαΐου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά από την παρέμβαση της FIFA, που υποχρέωσε την ΕΠΟ να σεβαστεί την συμφωνία που είχε κάνει με τον Σταύρο Κοντονή, «κυπελλούχος» υπάρχει ήδη και πρόκειται για τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Δεν έχει προηγούμενο η επιτυχία του να στηρίξει την δική του θέση και όχι της ΕΠΟ η FIFA και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει και συνέχεια, αφού και με αφορμή όσα έγιναν με επίκεντρο τον τελικό, ο Κοντονής είναι αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα μια και καλή τους λογαριασμούς του με την σημερινή ΕΠΟ.

Η τελευταία μένει έκθετη, αφού στην πράξη η FIFA δικαίωσε την κυβέρνηση που επέμενε πως υπήρχε συμφωνία για τους βοηθούς διαιτητή που την αθέτησε η ΕΠΟ.

Η οποία θα πρέπει να εξηγήσει, γιατί έβαλε τόσες ομάδες σε ταλαιπωρία, μόνο και μόνο για να παραβιάσει μια συμφωνία, που τελικά υποχρεώθηκε από την προϊστάμενη αρχή της να σεβαστεί.

Τώρα το πιθανότερο σενάριο είναι πως δεν θα γίνει την Κυριακή το ΑΕΚ – Πανιώνιος για την 2η αγωνιστική των play off και στην συνεδρίαση της Λίγκας την Δευτέρα, θα ξεκαθαρίσει πως θα βολευτούν οι ημερομηνίες.

Στη χειρότερη περίπτωση και πολύ λιγότερο πιθανή περίπτωση πάντως, ο τελικός θα γίνει την Τετάρτη.


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!