O EO Σταυρούπολης στην Α2 γυναικών μπάσκετ. Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο για την άνοδο του Ε.Ο.Σ.




Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο
για την άνοδο του Ε.Ο.Σ. στην Α2 Γυναικών

Μήνας διακρίσεων ο Μαϊος για τους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου Παύλου Μελά.
Ο Εκπολιτιστικός όμιλος Σταυρούπολης (Ε.Ο.Σ.) που συμπλήρωσε πέρυσι 50 χρόνια ζωής, πανηγυρίζει από την προηγούμενη Κυριακή 15 Μαϊου, την άνοδο της ομάδας μπάσκετ στην Α2 Γυναικών .
Ύστερα από συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι ο ΕΟ Σταυρούπολης επικράτησε με
59-46 της ΜΕΝΤ στo ΔΑΚ Ηλιούπολης και με 2-1 νίκες κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α΄ ΕΚΑΣΘ Γυναικών και την άνοδο στην Α2. Μάλιστα το Σάββατο 21 Μαϊου και ώρα 19.00 στο ΔΑΚ Καλαμαριάς, οι πρωταθλήτριες διεκδικούν και το Κύπελλο ΕΚΑΣΘ με αντίπαλο τον ΑΡΗ.
Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο
Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης συγχαίρει τις αθλήτριες του συλλόγου, την τεχνική ηγεσία και τη Διοίκηση για την επιτυχία τους και εύχεται στον ιστορικό Ε.Ο.Σ. και νέες διακρίσεις.
Την ομάδα της Σταυρούπολης συγχαίρει και ο Εντεταλμένος στον αθλητισμό Δημήτρης Λαλές.
Το φύλλο αγώνος
Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, όπου οι δύο ομάδες ήταν σχετικά κοντά στο σκορ, οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να… πάρουν κεφάλι από τις αρχές της δεύτερης περιόδου και να φθάσουν τη διαφορά ακόμη και στο +11(24-35) στα μέσα της τρίτης.
Τότε άρχισε η αντεπίθεση των γηπεδούχων που με σερί 12-2 έφεραν το παιχνίδι στον πόντο (36-37) στις αρχές της τελευταίας περιόδου. Ο «κατήφορος» συνεχίστηκε για τη ΜΕΝΤ, που έδειξε ότι δεν είχε δυνάμεις και ο ΕΟΣ πέρασε μπροστά με 41-39 με τρίποντο της Σαμαρά στο 34΄.
Τα επόμενα λεπτά, μέχρι το φινάλε, υπήρχε στο γήπεδο μία ομάδα που με πρωταγωνίστριες τις Μυγδαλιά και Σαμαρά έφτασε δίκαια στη μεγάλη επιτυχία.  
Να σημειώσουμε ότι το γήπεδο ήταν κατάμεστο από φίλους των δύο ομάδων που δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα. Την απονομή των μεταλλίων στους δύο φιναλίστ έκανε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Παύλου Μελά, Σάκης Λαζαρίδης, ενώ το κύπελλο στον πρωταθλητή Ε.Ο.Σ. παρέδωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ, Λάμπρος Τάκης.

Δεκάλεπτα: 12-12, 19-26, 32-37, 59-46
Διαιτητές: Τζίμα-Παπαδόπουλος Χαρ.
ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μπαξεβάνος): Δημητριάδου, Τσάνταλη, Πετρίδου 4, Πεχλιβανίδου, Χατζηαράπη, Σαμαρά 13(1), Καννέλογλου 7, Αντωνιάδου, Σταυρίδου 8, Μαγδαλιανίδου 3, Πλάτσα 7, Μυγδαλιά 17.
ΜΕΝΤ(Διαβολεμένου): Καμπίτση 7(1), Πεταχτή 8, Κανσίζογλου , Ριτζαλέου 7, Σωτηριάδου 10(2), Μαργαρίτη 3, Πασιούδη 2, Καβακίδου 6, Ζαμπέτογλου, Μελίνη, Σταματιάδου 3(1), Μπαξεβάνου.
(Πηγές: Βασίλης Τσιότρας)







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!