Σε ήρεμο κλίμα το ΔΣ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου για θέματα Παιδείας [φώτο] [video]


Σε ήρεμο κλίμα πραγματοποιήθηκε το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο για τη σχολική στέγη και άλλα θέματα παιδείας στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.
Μετά απο την ενημέρωση που έγινε απο τον δήμαρχο κ Πέτρο  Σούλα και τον αντιδήμαρχο παιδείας κ Ι. Καμαρινό τον λόγο πήραν μέλη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου "Αριστοτέλης", η πρόεδρος Α. Ζαννίκου, ο κ Θ. Κοκκονάς, ο κ Ι. Ρετζέπης και η πρόεδρος του 3ου γυμνασίου Ελευθερίου Κορδελιού κ Μ. Σαμαρτζίδου- Βότση.
Παρεμβάσεις έκαναν και εκπρόσωποι συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Στην συνέχεια έγιναν τοποθετήσεις απο τους δημοτικούς συμβούλους.
Απο την μεριά της διοίκησης του δήμου τονίσθηκε η προσπάθεια που γίνεται τόσο σε επίπεδο συντήρησης των σχολείων, τα οικονομικά δεδομένα,  όσο και για την εξεύρεση χρηματοδότησης για την ανέγερση νέων σχολείων, ενώ η πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μαθητές και γονείς στις σχολικές μονάδες, το κτιριακό πρόβλημα, το πρόβλημα της συστέγασης των σχολείων κ.α και ζήτησαν την επίλυσή τους.
Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του αντιδημάρχου Παιδείας οτι "εγώ δεν μιλώ με μεσάζοντες".
Θα είχε  ενδιαφέρον να εξηγούσε τι εννοούσε με την δήλωση αυτή. Δεν συζητά με την Ένωση Γονέων, σαν δευτεροβάθμιο όργανο αλλά μόνο με τους συλλόγους γονέων;
Γιατί αν συμβαίνει κατι τέτοιο, ισχύει το ίδιο και με άλλα δευτεροβάθμια όργανα πχ ΠΟΕ -ΟΤΑ; Ούτε με αυτά συζητά;
Ή μήπως εννοεί κάτι άλλο; 









Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!