Επίθεση κουκουλοφόρων στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

Οι νεαροί εκσφενδόνισαν πέτρες προς το σπίτι του υπουργού, τραυματίζοντας και έναν αστυνομικό, ενώ την καταστροφική τους μανία "πλήρωσαν" παρκαρισμένα αυτοκίνητα, που τα έσπασαν με λοστούς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το σπίτι του υπουργού γίνεται στόχος επίθεσης.

Τον περασμένο Νοέμβριο άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο του σπιτιού ένα πλαστικό μπιτόνι βενζίνης, με προσανάμματα τζακιού, μέσα σε μια νάιλον σακούλα και έβαλαν φωτιά.

Επίσης τον Ιανουάριο, ομάδα νεαρών εκτόξευσε μολότοφ προς το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη.

Η νέα επίθεση στο σπίτι του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργού επικρατείας  Α.Φλαμπουράρη, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ανθρώπου, είναι  μια πράξη τυφλής βίας από αυτόκλητους «επαναστάτες»-χούλιγκαν. Καμία τέτοια ενέργεια  δεν μπορεί  να εκφοβίσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα μέλη αυτής της κυβέρνησης, ούτε εκβιάζονται, ούτε εκφοβίζονται, είναι το μήνυμα που στέλνει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, μετά τη νέα επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη. «Για τρίτη φορά, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, γίνεται στόχος βίαιης επίθεσης, με αποτέλεσμα, αυτή τη φορά, τον τραυματισμό ενός ανθρώπου», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος και υπογράμμισε: «Πληροφορούμε τους κάθε λογής χούλιγκαν, καθώς και τους πρόθυμους υποκινητές τους, ότι τα μέλη αυτής της κυβέρνησης δεν μπορεί κανείς ούτε να τα εκφοβίσει, ούτε να τα εκβιάσει».


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!