Εξαπατούσαν ηλικιωμένους τάζοντάς τους επιστροφή χρημάτων από τη ΔΕΗ

Ιερό και όσιο δεν είχαν δύο απατεώνες που εξαπατούσαν ανυποψίαστους ηλικιωμένους και τους αποσπούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Σε μια άκρως προκλητική ενέργεια, η οποία έγινε με την ανοχή των αλβανικών αρχών, προχώρησαν σήμερα, Δευτέρα (06/06/2016) οι Τσάμηδες…
Διαδηλωτές πέταξαν σήμερα αυγά στον Γάλλο υπουργό Οικονομίας Εμμανουέλ Μακρόν, ο οποίος για ένα μέρος της αριστεράς ενσαρκώνει τη στροφή…
Αν νομίζατε ότι είχατε δει τα πάντα γύρω από την τέχνη του Body Paint (ζωγραφική σώματος) ετοιμαστείτε να μείνετε άφωνοι.
Τα βλέμματα όλων έστρεψε για άλλη μία φορά ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης.
Φίλη μου, ας είμαστε ειλικρινείς: Δεν υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη γη, που να μην έχει κερατωθεί, είτε το έχει μάθει…
Εάν υποψιάζεστε ότι είστε έγκυος, είναι φυσιολογικό να θέλετε να το διαπιστώσετε άμεσα και γρήγορα.
Το νέο είναι φρέσκο και ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί ωστόσο τα media της Αυστραλίας ήδη γιορτάζουν το γάμο της Κάιλι…
Ο 6χρονος Ryusei δεν είναι απλά θαυμαστής του γνωστού άσσου των πολεμικών τεχνών Bruce Lee. Είναι το απόλυτο ίνδαλμά του.

Στη προσαγωγή ενός 24χρονου κι ενός 38χρονου προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, την ώρα που προσέγγιζαν έναν ηλικιωμένο άνδρα για να τον μεταφέρουν στο σπίτι του, προσποιούμενοι ότι είναι φίλοι του γιού του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι, από τον περασμένο Ιούλιο, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα με διακριτούς ρόλους, και προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ εντόπιζαν ανυποψίαστους υπερήλικες.

Χρησιμοποιώντας ως αιτιολογία την τροποποίηση των ρολογιών μέτρησης, με άμεσο αποτέλεσμα την επιστροφή μεγάλου χρηματικού ποσού, αποσπούσαν την προσοχή τους και άλλο μέλος της σπείρας έμπαινε στο σπίτι και αφαιρούσε κοσμήματα, χρήματα και τιμαλφή.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι και μία συσκευή μέτρησης ηλεκτρικού ρεύματος.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 18 περιπτώσεις, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζονται. Παράλληλα αναζητούνται δύο συνεργοί τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!