Μύκονος: Ομορφιά εξωτική και κορμί λαμπάδα - Μαγνήτισε τα βλέμματα η... νέα Ναόμι Κάμπελ (Βίντεο)!

Στο πλευρό του διάσημου συντρόφου της, έκανε βόλτα στα γραφικά Ματογιάννια της Μυκόνου και ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητη...

Ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα του ιταλικού ποδοσφαίρου όλων των εποχών βρίσκεται για διακοπές στο νησί των Ανέμων. Ο θρυλικός Κριστιάν Βιέρι, που έγραψε ιστορία στους ναούς της μπάλας με την φανέλα, μεταξύ άλλων, της Ίντερ, της Γιουβέντους, της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Φιορεντίνα, εντοπίστηκε από την κάμερα να κάνει την βραδυνή βόλτα του στα Ματογιάννια αγκαλιά με την νέα του αγαπημένη, η οποία μονοπώλησε το ενδιαφέρον των αρσενικών.

Το όνομά της είναι Jazzma Kendrick, ασχολείται με το μόντελινγκ και από πολλούς θεωρείται η νέα Naomi Campbell. Ο 43χρονος βετεράνος άσσος και η 26χρονη αγαπημένη του, γνωρίστηκαν πριν από λίγο καιρό στο Μιλάνο και αποφάσισαν να περάσουν στην Μύκονο τις πρώτες τους κοινές διακοπές.

Πηγή: mykonoslive.tv


Πηγή: www.newsit.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!