Γιορτή επιβράβευσης των πρωταθλητών Παίδων και Εφήβων Πήγασου Πολίχνης από το Δήμο Παύλου Μελά





Γιορτή επιβράβευσης των πρωταθλητών Παίδων και Εφήβων Πήγασου Πολίχνης από το Δήμο Παύλου Μελά


Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιουνίου στο κατάμεστο ΔΑΚ Πολίχνης, ο Δήμος Παύλου Μελά βράβευσε και τίμησε τις ομάδες Εφήβων και Παίδων του ΠΗΓΑΣΟΥ ΠΟΛΙΧΝΗΣ, οι οποίες αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδας στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2015-2016.
Τις τιμητικές διακρίσεις απένειμαν, εκ μέρους του Δημάρχου Παύλου Μελά, οι Σάκης Λαζαρίδης, Aντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Στέφανος Γιαννουλίδης, Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης ΙΡΙΣ.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και o Εντεταλμένος Αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά Δημήτρης Λαλές.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία της Εθνικής Ομάδας Ανδρών η οποία το διάστημα αυτό προετοιμάζεται, φιλοξενούμενη στο κλειστό γυμναστήριο της Πολίχνης, αποτελούμενη από τον προπονητή Σωτήρη Δρίκο, τον τιμ μάνατζερ της ομάδας Μάριο Γκιούρδα και τους αθλητές Δημήτρη Γκαρά, Γιώργο Παπαλεξίου, Κώστα Στιβαχτή και Γιάννη Ρουμελιωτάκη.
Ταυτόχρονα η Διοίκηση του ΠΗΓΑΣΟΥ ΠΟΛΙΧΝΗΣ τίμησε την ομάδα Ανδρών του συλλόγου, για την πολύ πετυχημένη φετεινή της πορεία, που έφτασε μέχρι το τουρνουά ανόδου των δευτεραθλητών της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Επίσης βράβευσε και αυτή με τη σειρά της, τις ομάδες Εφήβων και Παίδων του Συλλόγου, για την κατάκτηση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.
Τις τιμητικές διακρίσεις απένειμαν ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Σωτήρης Δρίκος, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Μάριος Γκιούρδας και ο Πρόεδρος του ΠΗΓΑΣΟΥ ΠΟΛΙΧΝΗΣ Γιώργος Διονάς.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι αθλητές της Εθνικής Ομάδας έβγαλαν φωτογραφίες με τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών του ΠΗΓΑΣΟΥ.
Οι Έφηβοι του Πήγασου πραγματοποίησαν μια ξέφρενη πορεία που τους οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου. Αφού άλωσαν τη Μίκρα και αναδείχτηκαν πρωταθλητές Θεσσαλονίκης μετά τις νίκες επί του Άρη αλλά και επί του σχεδόν μόνιμου πρωταθλητή Ηρακλή (12 φορές στα προηγούμενα 14 χρόνια), οι Έφηβοι του Στέλιου Κουτουνίδη κατάφεραν μέσα στην Πολίχνη να πετύχουν 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και να προκριθούν πανηγυρικά στο Final 4 της Ναυπάκτου, όπου και πάλι επικράτησαν σε ημιτελικό και τελικό (επί της ΕΑΠ) κατακτώντας το πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Οι Παίδες κατάφεραν πριν από λίγες ημέρες στο Final 4 που φιλοξενήθηκε στην Αιδηψό, να κερδίσουν τον Ολυμπιακό (συνολικά πέτυχαν 3 Χ 3) και να προσθέσουν στη φετινή συλλογή του συλλόγου και το Πρωτάθλημα Παίδων.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!