Γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στο Κολυμβητήριο Δήμου Παύλου Μελά με δέκα τολμηρούς που βούτηξαν για το Σταυρό




- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –

Γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια  στο Κολυμβητήριο Δήμου Παύλου Μελά με δέκα τολμηρούς που βούτηξαν για το Σταυρό

Σε κλίμα θρησκευτικής ευλάβειας, με τη δέουσα  λαμπρότητα, πλήθος κόσμου και παρουσία του Δημάρχου Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη, γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια  την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017, στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία και στο Κολυμβητήριο του Δήμου Παύλου Μελά στην Άνω Ηλιούπολη, όπου δέκα τολμηροί αψήφησαν τις χαμηλές θερμοκρασίες και βούτηξαν για να πιάσουν το Σταυρό και να λάβουν την ευλογία του πατέρα Τιμόθεου.
Ο εορτασμός ξεκίνησε με τον  Όρθρο, τη Θεία Λειτουργία και τον Μέγα Αγιασμό και στη συνέχεια η πομπή υπό τη συνοδεία της φιλαρμονικής ορχήστρας της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ‘’ΙΡΙΣ’’ και τη διεύθυνση του μαέστρου Άγγελου Καραπινίδη, κατευθύνθηκαν προς το Δημοτικό Κολυμβητήριο, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή αγιασμού  των υδάτων και κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού, τον οποίο τελικά έπιασε ο Γυμναστής Παύλος Μιχαηλίδης, 33 ετών. Μαζί του βούτηξαν η κυρία Παρασκευή Κανδυλιώτη, δημοτική υπάλληλος στο γειτονικό Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου, ο 7χρονος Στράτος Μισιρλής, ο αδερφός του Στέλιος και οι Ηλίας Παπαδογιαννάκης, Αθανάσιος Τζίμος, Θεόδωρος Καρκανέβατος, Ευάγγελος Μπισέλας, Δημήτρης Μιχαηλίδης, Χρήστος Κόρδας.
Η Ένωση Κεντρώων εκπροσωπήθηκε από τους Κυριαζή Κοτάνογλου και Μύρων Κυρτίδη, ενώ παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Σάββας Σερασίδης, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Αθάνατος, Κώστας Πάντσης, Σάκης Λαζαρίδης, ο Εντεταλμένος στον Αθλητισμό Δημήτρης Λαλές, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωσήφ (Άκης) Αράπογλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σαράντης Καρβουνίδης, Γιώργος Λίλτσης, Κυριάκος Τσαταλμπασίδης και Τοπικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης.

Την οργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε και υλοποίησε το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά, που διασφάλισε πρώτες βοήθειες, τις υπηρεσίες ναυαγοσωστών και αντιμετώπισε με απόλυτη επιτυχία τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες.








Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!