Κατερίνα Μάρκου: «Πρέπει να γίνει μια συνάντηση όλων έξω από τα προσωπικά του καθενός»


«Πρέπει να γίνει μια συνάντηση όλων έξω από τα προσωπικά του καθενός»

Η Κατερίνα Μάρκου στο ραδιόφωνο North 98

(σχετικό βίντεο:  https://youtu.be/tCUTmScykyc)

Την ανάγκη να προχωρήσει άμεσα η συσπείρωση του κεντρώου χώρου επεσήμανε για άλλη μία φορά η ανεξάρτητη βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάρκου, μιλώντας στο ραδιόφωνο North 98 της Θεσσαλονίκης και το Βαγγέλη Γιακουμή το πρωί της Παρασκευής.
Σε ερώτηση για την κινητικότητα στο χώρο της κεντροαριστεράς και την κίνηση των τριών, η κ. Μάρκου σημείωσε ότι πιστεύει πως πρέπει να γίνει συνάντηση στο χώρο και πως η συζήτηση για την ανασυγκρότηση του ευρύτερου χώρου πρέπει να ξεκινά από ρεαλιστική βάση, λαμβάνοντας υπόψη, δηλαδή, την υπαρκτή κατάσταση.
«Έχω πει επανειλημμένα πως δεν καταλαβαίνω τις προσωπικές διαφορές . Και αυτοί θα πρέπει να αποτελέσουν κομμάτι του όλου εγχειρήματος να συσπειρωθεί ο κεντρώος χώρος.… Πρέπει να γίνει μια συνάντηση όλων έξω από τα προσωπικά του καθενός και τις προσωπικές διαφορές. Σκοπός είναι να υπάρξει κάποιο ορατό αποτέλεσμα στα πλαίσια ενός υπαρκτού και ορατού χώρου» τόνισε, λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια ορατή κατάσταση και αυτή είναι η Δημοκρατική Συμπαράταξη και ο χώρος που αυτή εκφράζει κοινοβουλευτικά και κοινωνικά.
«Θα προτιμήσω όλοι αυτοί να είναι στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν, αυτό προτιμώ. Ο κεντρώος χώρος έχει κατακερματιστεί και πρέπει πλέον μετά από όλα αυτά που έχει ζήσει η χώρα και ο χώρος να έρθουμε όλοι μαζί κοντά και να συνεχίσουμε» σημείωσε.
Η βουλευτής μίλησε ακόμα για τα προβλήματα στη Θεσσαλονίκης από το χιονιά και τον παγετό λέγοντας ότι «δυστυχώς με τη φύση δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Είναι γνωστό ότι στα δύσκολα καιρικά φαινόμενα είναι απροετοίμαστη όχι μόνο η Θεσσαλονίκη αλλά ολόκληρη η χώρα».
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στη Β’ Θεσσαλονίκης, χαρακτηρίζοντας τις συνθήκες που ζουν τραγικές και ντροπιαστικές για τη χώρα.
Τέλος, όσον αφορά το κλείσιμο της αξιολόγησης, η κ. Μάρκου επεσήμανε ότι «τον Αύγουστο του 2018, δεν θα υπάρχουν άλλα χρήματα, τελειώνει το τρίτο πρόγραμμα στήριξης. Για να μπορέσει η κυβέρνηση τέλη του 2018 να βγει στις αγορές, πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση και να ψηφιστούν μέτρα».



--
Κατερίνα Μάρκου
Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!