Αυτόνομη Ριζοσπαστική Αυτοδιοίκηση στον δήμο Νεάπολης Συκεών: Tα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα...τα πήρε ο χιονιάς






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ….ΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΧΙΟΝΙΑΣ
Λίγες ώρες χιονόπτωσης, σε συνδυασμό με τον παγετό των προηγούμενων ημερών, ήταν αρκετές για να ταλαιπωρηθούν χιλιάδες συνδημότες μας που αποκλείσθηκαν για ώρες στο οδικό δίκτυο του δήμου μας.
Θυμίζουμε ότι με μακροσκελές δελτίο τύπου  στις 5 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε «διευρυμένο σχέδιο επιφυλακής στο δήμο Νεάπολης-Συκεών για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων»  όπου μεταξύ των άλλων «Στόχος, όπως τόνισε ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, είναι ο δήμος να παραμείνει ανοικτός και ασφαλής για τους πολίτες». Το μεγαλόπνοο σχέδιο προέβλεπε επίσης «Διάθεση και λειτουργία δυο εκχιονιστικών μηχανημάτων, επτά ειδικών οχημάτων για τη ρίψη αλατιού σε όλο το οδικό δίκτυο του δήμου, τριών βυτιοφόρων με αλατόνερο και δυο οχήματα τύπου JCB («διαβολάκια»)»
Την ίδια όμως ημέρα εκτάκτως η οικονομική επιτροπή αποφάσιζε να προμηθευθεί ακατέργαστο αλάτι «λόγω μη ύπαρξης ικανής ποσότητας ακατέργαστου άλατος» και να μισθώσει ένα εκχιονιστικό μηχάνημα «διότι τα δύο μηχανήματα του Δήμου έχουν ακινητοποιηθεί λόγω βλάβης».
Η πραγματικότητα όμως και ότι ακολούθησε λίγες ημέρες μετά, απέδειξαν την ανικανότητα και την αδυναμία διαχείρισης εκτάκτων συνθηκών από την διοίκηση του Σ. Δανιηλίδη.
Μια διοίκηση κουρασμένη που προσπαθεί απεγνωσμένα κάτω από το βάρος ποινικών διώξεων και διαχειριστικών ελέγχων, να διατηρήσει την καλή εικόνα της προς τα έξω, με παχιά λόγια επικοινωνιακά τερτίπια και ψέματα που ταΐζει καθημερινά τους δημότες.
Υ.Γ. Θα ήταν παράλειψη να μην συγχαρούμε το προσωπικό του Δήμου μας που με αυταπάρνηση, όπως πάντα, έδωσε την ψυχή του στην μάχη  με τα καιρικά φαινόμενα, χωρίς τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό και βέβαια χωρίς Μέσα Ατομικής Προστασίας που αρνείται η διοίκηση του Δήμου να χορηγήσει όπως έχει υποχρέωση από τον Νόμο.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!