Με κοσμοσυρροή, Φραγκούλη και Περρή άνοιξε τις πύλες της η Βαλκανική Πλατεία 2017 στα Συμμαχικά Κοιμητήρια [φώτο][βίντεο]



Άνοιξε τις πύλες της η «Βαλκανική Πλατεία 2017» το βράδυ της Δευτέρας 28 Αυγούστου, με κοσμοσυρροή και τις συγκλονιστικές φωνές του Μάριου Φραγκούλη και του Γιώργου Περρή, στο συμβολικό και υπέροχο χώρο των Συμμαχικών Κοιμητηρίων που γέμισε ασφυκτικά από άκρη σε άκρη.
Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου Νεάπολης-Συκεών και έσπευσαν να παρακολουθήσουν τις υπέροχες φωνές των καλλιτεχνών.
Ο Μάριος Φρραγκούλης μαζί με το Γιώργο Περρή παρουσίασαν αγαπημένα ελληνικά τραγούδια και δημιουργίες μεγάλων Ελλήνων συνθετών και χάρισαν στο κοινό σημαντικά τραγούδια από τις δεκαετίες του ‘80 και του ’90.
Την εκδήλωση προλόγισαν ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σιμος Δανιηλίδης και ο Μητροπολίτης Σταυρουπόλεως και Νεαπόλεως Βαρνάβας.

Δείτε βίντεο και φώτο:











Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!