Θρίλερ με τη φωτιά στην Πετρούπολη. Ο πατέρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Από την μέχρι τώρα έρευνα προκύπτει πως ο πατέρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, η πόρτα ήταν κλειδωμένη από μέσα, οι πυροσβέστες χρειάστηκε να την σπάσουν για να απεγκλωβίσουν τόσο εκείνον όσο και την κόρη του, ενώ στο σαλόνι εντόπισαν 2-3 διαφορετικές εστίες…

Υπήρξαν αναφορές ότι η κόρη φέρει και τραύματα στο πρόσωπο που δεν συνάδουν με την φωτιά αλλά αυτό είναι ακόμα στην φάση της διερεύνησης.

 

Αρχικά, ο πατέρας και η κόρη του μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο «Παμμακάριστος» και αφού διασωληνώθηκαν, έχοντας υποστεί αναπνευστικά εγκαύματα (που είναι και τα πιο κρίσιμα τραύματά τους) και ελαφρά επιδερμικά εγκαύματα, η κόρη μεταφέρθηκε σε ειδική μονάδα αντιμετώπισης εγκαυμάτων στο Θριάσιο και ο πατέρας σε αντίστοιχη μονάδα στο ΚΑΤ. Σε χειρότερη κατάσταση φαίνεται να είναι η κόρη.

 

Την έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες αυτής της υπόθεσης και τι έχει ακριβώς συμβεί ανέλαβε η Ασφάλεια που εξετάζει κάθε πιθανότητα…


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!