Οι Σέρβοι... στέλνουν άμεσα Αθήνα τον Τζούρτζεβιτς


Ο Σέρβος άσος μετά τις δηλώσεις του Ίλιεφ για το θέμα παίρνει τον... δρόμο για την Ελλάδα. Σερβικά ρεπορτάζ και μεταξύ άλλων το Mondo.rs αναφέρουν ότι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς θα είναι στην Αθήνα το αργότερο έως την Δευτέρα για την τελική συμφωνία, τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις από τον Ολυμπιακό.

Θα κλείσει ως γνωστόν με συμβόλαιο 4 ετών και αναβαθμισμένες απολαβές σε σχέση με Παρτιζάν ενώ το ποσό της μεταγραφής έχει διαρρεύσει εδώ και μέρες στα 2,5 εκατ. ευρώ. Οι Σέρβοι μάλιστα αναφέρουν πως απέρριψε τουλάχιστον 3 προτάσεις για να δώσει θετική απάντηση στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο 23χρονος διεθνής φορ είχε φέτος 7 γκολ σε 10 αγώνες αλλά και 3 ασίστ. Πάντως ως προς τα μεταγραφικά υπάρχουν ακόμα 2 - 3 ανοιχτά... μέτωπα ενώ δεν αποκλείεται και έκπληξη /εις... Με τις εξελίξεις να αναμένονται ακόμα και την ύστατη μέρα των μεταγραφών και ως προς τις προσθήκες αλλά και ως προς τις αποχωρήσεις.

Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!