Ιωάννης Σαρίδης: «Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα, αλλά δυστυχώς για τον Ηρακλή έπεται και συνέχεια…»

Ιωάννης Σαρίδης
Βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης                                                                                                      Ένωσης Κεντρώων                                                                                                                       Τζαβέλλα 4, Εύοσμος                                                                                                                            Τηλ. Επικ. 2310539227
Θεσσαλονίκη, 8-9-2017

Δελτίο Τύπου
«Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα, αλλά δυστυχώς για τον Ηρακλή έπεται και συνέχεια…»

Δήλωση του κ. Ιωάννη Σαρίδη, Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, για τη μη συμμετοχή της ομάδας του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Football League:

«Η συρρίκνωση και τελικά ο αφανισμός του αρχαιότερου και ιστορικότερου αθλητικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης,  του Ηρακλή, αποτελεί ανεπανόρθωτο πλήγμα για την αθλητική ιστορία της πόλης αλλά και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Για άλλη μια φορά, η πολιτεία, αποδείχθηκε μικρότερη των περιστάσεων. Παθητικά και από απόσταση παρακολούθησε την καθοδική πορεία των τελευταίων χρόνων, του Ηρακλή.
Η αγωνιστικότητα που επέδειξε η ομάδα πηγαίνει στα πέναλτι, από τα χρέη.
Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 110 χρόνων συνεχούς πορείας και προσφοράς στην αθλητική ζωή της χώρας, η ομάδα των «Μπαγιάτιδων» καλείται να δώσει το τελευταίο, πιο σκληρό ματς.
Η ύστατη ευκαιρία για την εξεύρεση της προσφορότερης λύσης για τη σωτηρία της ομάδας είναι τώρα. Ας μην τη χάσουμε»



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!