Σοκ στο Αγρίνιο με τις 'επιθέσεις' ναφθαλίνης σε σχολεία: Στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση 13χρονη μαθήτρια


Το συμβάν κατήγγειλε η ίδια η οικογένεια της μαθήτριας. Σύμφωνα μάλιστα με την τοπική εφημερίδα του Αγρινίου "Συνείδηση", υποστηρίζουν ότι το περιστατικό αποσιωπήθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου και τους αρμόδιους φορείς.
Σύμφωνα με το ιατρικό πόρισμα που παρουσιάζει αποκλειστικά η "Συνείδηση", οι γιατροί του νοσοκομείου Αγρινίου διαγιγνώσκουν δηλητηρίαση από ναφθαλίνη, ενώ το κορίτσι χρειάσθηκε να νοσηλευθεί για ένα 24ωρο.
Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα καταγράφηκαν δύο ακόμη κρούσματα μαθητών, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα αδιαθεσίας που είχαν προκληθεί από τον ίδιο λόγο, καθώς και η λιποθυμία μιας καθαρίστρια σε λύκειο της περιοχής.
Το νέο περιστατικό έχει θορυβήσει τόσο τις αρχές, όσο και τους μαθητές και τις οικογένειές τους, δίχως ωστόσο να υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για το ποιός κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!