Κορδελιό: Μαθητές του 3ου Γυμνασίου καθαρίζουν το μνημείο για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου

Στο Κορδελιό χθές το πρωί μαθητές του 3ου Γυμνασίου μαζί με τον  Υποδιευθυντή του σχολέιου και μέλη  του συλλόγου γονέων πήγαν και καθάρισαν τομνημείο που υπάρχει στο Κορδελιό, για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου.
Όπως αναφέρει στην σελίδα του στο facebook ο σύλλογος γονέων:

Σήμερα, μια ομάδα μαθητών του σχολείου μαζί με τον Υποδιευθυντή κ. Φρουζάκη και Μέλη του Συλλόγου, πήγανε και καθάρισαν το μνημείο προς τιμή των νεκρών του Πολυτεχνείου που βρίσκεται στον πεζόδρομο. Μετά το καθάρισμα έβαψαν ένα χέρι τα κολωνάκια και την αλυσίδα γύρω από μνημείο. Λόγω του ότι ήταν σε πολύ χάλια κατάσταση και τεχνικά δύσκολο από τα παιδιά να τα ξύσουνε, να τα τριψουνε και να τα ασταρώσουν, αύριο θα πάμε πάλι για να τα βάψουν ακόμη μια φορά. Η διαφορά φάνηκε βέβαια από σήμερα αλλά πιστεύουμε αύριο θα είναι καλύτερο.
Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και τον κ. Φρουζάκη και να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ την Σαμαρτζίδου Μαρίνα για τη βοήθεια της, την κα Τσακίρη Αθηνά για την βοήθεια και για τα απορρυπαντικά που μας έφερε και το ψητοπωλείο Το Ελληνικόν για το νερό που μας παρείχε.












Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!