Έδειξε χαρακτήρα και πάθος ο ΑΡΗΣ επι της ΑΕΚ και πηρε την νίκη με 64 - 62 [video]


Με πιο δυνατή την ΑΕΚ ξεκινησε ο αγώνας ΑΡΗΣ - ΑΕΚ στο Nick Galis Hall. Σταδιακά ο ΑΡΗΣ ισορρόπησε τον αγώνα και πλησίασε στο σκορ 10-15.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι άμυνες έπαιξαν τον σημαντικότερο ρόλο. Ετσι το σκορ διατηρήθηκε σε χαμηλά επίπεδα, με την ΑΕΚ να προηγείτε με 4- 5 πόντους. Το τελικό σκορ στο ημίχρονο ηταν 27-34.
Με ενα δυνατό come back ο ΑΡΗΣ ισιφάρησε στα πρωτα 3 λεπτά του τριτου δεκαλέπτου σε 35-35 (6.52'). Το δεκάλεπτο συνεχίστηκε με σκκηρό παιχνίδι και με μερικά λαθος σφυρίγματα των διαιτητών που εφεραν το σκορ στη ληξη του τριτου δεκαλέπτου στο 48-47.
Ολα λοιπον ξεκίνησαν απο την αρχή στο τέταρτο δεκαλεπτο. Με αρκετά λαθη αλλά και με μεγάλο παθος και θέληση για την νίκη ο ΑΡΗΣ πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι σε μια πολύ καλή ομαδα όπως η ΑΕΚ. Στηλοβάτες της νίκης στο τελευταιο δεκάλεπτο ο Αθηναίου, Βell & Benson. Τελικό σκορ 64-62.
Η φάση του αγώνα οταν ο Αθηναίου μετά τα μαρκαρίσματα βγαίνει με μια, δυο, τρεις, τεσσερεις τριπλες δεξιά, αριστερά και φεύγει δεξιά και Σάκοτα αριστερά. Εδώ ειναι οπως λενε  στην μπασκετική διάλεκτο " έσπασε αστραγάλους"!!!


ΑΡΗΣ: Φλιώνης 4, Vaughin 10, Τσαιρέλης, Πουλιανίτης,  Μούρτος 2, Αθηναίου 10, Morant 2, Βασιλόπουλος 2, Petway 6, Weaver 9, Benson 12, Bell 7.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!