1ο Δημοτικό Ευκαρπίας: ¨Ταξιδεύοντας με τις ιστορίες του Ιούλιου Βερν¨ - Σπουδαία Εκδήλωση και παρουσίαση των ταξιδιών από τον συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου


1ο Δημοτικό Ευκαρπίας: ¨Ταξιδεύοντας με τις ιστορίες του Ιούλιου Βερν¨ - Σπουδαία Εκδήλωση και παρουσίαση των ταξιδιών από τον συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου


Μια υπέροχη εκδήλωση ετοίμασαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 1ου Δημοτικού σχολείου Ευκαρπίας, με θέμα τις ιστορίες των ταξιδιών των βιβλίων του Ιούλιου Βερν και με συνοδοιπόρο το συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 17:30.
Συγκεκριμένα για τη εκδήλωση ο σύλογγος γονεών και κηδεμόνων αναφέρει τα εξής:
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων , ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 1ου Δημοτικού σχολείου Ευκαρπίας ετοιμάζονται να κάνουν Μικρά Ταξίδια με τη φαντασία του ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΕΡΝ παρέα με το συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου και σας προσκαλούν να τους συντροφεύσετε.
Ελάτε να κάνουμε τον ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΜΕΡΕΣ, να ταξιδέψουμε ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ, να βυθιστούμε 20.000 ΛΕΥΓΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, να κάνουμε ένα ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ και να πετάξουμε 5 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ!!!!
Ο συγγραφέας Αντώνης Παπαθεοδούλου , που διασκεύασε τις αγαπημένες κλασικές ιστορίες του σπουδαίου Γάλλου συγγραφέα , τις γνωρίζει στους μικρούς αναγνώστες και όχι μόνο. Τα πιο σημαντικά έργα του μεγάλου οραματιστή Ιουλίου Βερν κυκλοφορούν για πρώτη φορά εικονογραφημένα και προσαρμοσμένα για μικρά παιδιά από το βραβευμένο συγγραφέα, με εικονογράφηση από την Ίριδα Σαμαρτζή , από τις
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Παιδιά του σχολείου μας , μαζί με τους δασκάλους τους ετοίμασαν μια μικρή γιορτή για να υποδεχθούν με χαρά αυτήν την όμορφη δουλειά.
Μετά το πέρας της γιορτής θα προβληθεί μια ρετρό ταινία κινουμένων σχεδίων, διάρκειας 45 περίπου λεπτών με θέμα την ιστορία του βιβλίου "Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες" .

Σας περιμένουμε!!!
Το event και στο facebook :  https://www.facebook.com/events/379695589165480/  



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!