Εθελοντική δράση καθαρισμού στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου από τον «Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Η Αντηρίδα» και μαθητές


Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 ο «Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Η Αντηρίδα» σε κοινή προσπάθεια με το εκπαιδευτικό ίδρυμα ΔΕΛΑΣΑΛ στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Δήμο Παύλου Μελά διοργάνωσαν εθελοντικό καθαρισμό του Πάρκου Καρατάσιου με σκοπό την προαγωγή του εθελοντισμού, της οικολογικής αφύπνισης, της ανακύκλωσης, της φροντίδας και σεβασμού των δημόσιων χώρων.
Τους εθελοντές και μαθητές υποδέχτηκαν και ενημέρωσαν για τις περιβαλλοντικές δράσεις στο χώρο του Καρατάσιου ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος  Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Εθελοντισμού και Πολιτικής Προστασίας Σάκης Λαζαρίδης και ο Βιοχημικός, γνωστός ακτιβιστής και περιαστικός καλλιεργητής Αντώνης Καράγιωργας. Αφού τους προμήθευσαν με τις κατάλληλες σακούλες και γάντια, όλοι μαζί βοήθησαν στην καθαριότητα του χώρου αποσπώντας κολακευτικά σχόλια από τους υπόλοιπους επισκέπτες και παράλληλα στέλνοντας το μήνυμα της απόδοσης και αξιοποίησης του Καρατάσιου ως ελεύθερου κοινόχρηστου χώρου πρασίνου, πολιτισμού και αναψυχής για όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης. 

Με εκτίμηση
Από το Γραφείο Δημάρχου





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!